Gólyaköszöntő

  

Kedves Hallgatónk!

A Budapesti Gazdasági Egyetem rektoraként gratulálok sikeres felvételéhez és üdvözlöm Önt a BGE hallgatói között!

A felvételi követelmények teljesítésével Ön is tagjává vált annak a közel 15.000 fős, folyamatosan fejlődő, megújuló, kreatív közösségnek, mely a BGE-t, az ország legnagyobb alkalmazott tudományok egyetemét jelenti. Intézményünk folyamatosan törekszik arra, hogy hallgatóinak a gyakorlatban hasznosítható, a munkaerőpiac által elvárt ismereteket adjon át és teret, valamint támogatást biztosítson az egyéni ambíciók kiteljesítéséhez.

Az első kihívás teljesítésével elindult azon az úton, melynek végén magasan kvalifikált szakemberként nemzetközileg elismert és a munkaerőpiacon keresett diplomát vehet át. Annak érdekében, hogy az egyetemi tanulmányok megkezdésével kapcsolatos első lépéseket megkönnyítsük, létrehoztuk ezt az oldalt, ahol minden fontos információt megtalál az évkezdéssel kapcsolatosan.

Amennyiben a BGE-et érintő hírekről, eseményekről, sikerekről szívesen értesülne, csatlakozzon az Egyetem hivatalos Facebook oldalához, amelyet a https://www.facebook.com/unibge címen érhet el.

Bízom benne, hogy az Egyetem nyújtotta lehetőségeket kihasználva, kitartó tanulással számos szakmai elismerésben lesz majd része. Tanulmányaihoz sok sikert és boldog egyetemi éveket kívánok!

Prof. Dr. Heidrich Balázs
rektor